Думите му дойдоха по повод на вътрешния министър Калин Стоянов.  Министър-предаседателят

...
Думите му дойдоха по повод на вътрешния министър Калин Стоянов.  Министър-предаседателят
Коментари Харесай

Борисов отрича да е кадрувал в МВР. Иска оставка от акад. Денков,...

Думите му пристигнаха във връзка на вътрешния министър Калин Стоянов. 

 

Министър-предаседателят заместник-министъра на Министерство на вътрешните работи Стоян Темелакиев, който директно дава отговор за оперативната активност в силовото ведомство. Това бе първо уволняване след ескалацията на митинга на футболни почитатели, които изиска оставката на управлението на БФС. 

 

Борисов отхвърли да е повлиял на силовото ведомство. " Ходил съм в Министерство на вътрешните работи само когато организирахме среща на тематика какви дейности да правим по приемането в Шенген, на нея присъстваше и Мария Габриел.

 

Обсъждахме Гранична полиция и външно министерство какво би трябвало да подхващат, а също по този начин и какво се изисква от законодателната стратегия в Народното събрание ", разяснява той. 

 

водачът на ГЕРБ твърди, че е показал мъдрост и самообладание. " Поканих Асен Василев, той пристигна незабавно в кабинета ми. Казах му, че неоносновано повишените доходи би трябвало да бъдат махнати. Дългът би трябвало да бъде с 1 милиарда по-ниско, да е прецизиран. Той почете настояванията ни ", означи Борисов.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР